ХОТЕЛ ОПЛЕНАЦ

НАСЛОВНА / ХОТЕЛИ / ХОТЕЛ ОПЛЕНАЦ

Грађен као задужбински дом породице Карађорђевић, данашњи хотел Опленац представља изузетно место за одмор. Хотел одише историјом и традицијом, а опет је довољно савремен да задовољи прохтеве различитих врста гостију, и младих и старих. Располаже са 38 соба, СПА центром, рестораном, лоби баром, прелепом баштом, салом за семинаре и тим билдинге. У оквиру СПА центра можете уживати у базену, сауни, парном купатилу и мануелним масажама. Хотел се налази у изузетном окружењу природе и чистог ваздуха, па представља својеврсну оазу мира.

Због надморске висине Опленца и својеврсне климе, боравак овде позитивно утиче на здравље и јачање имуног система. Опленачка шума са уређеним трим стазама представља идеално место за активан одмор и боравак у природи. Опленац се налази у средишту области која има интересантну и богату историју. Топола, као Карађорђева престоница и Опленац са Задужбином краља Петра I представљају целину која је занимљива како домаћим тако и страним туристима. Уз традиционалну шумадијску кухињу и добро вино, уживаћете у краљевском одмаралишту.

Хотел поседује и винарију “Стари Опленац”, која се бави производњом врхунских вина од квалитетних сорти грожђа. У етно амбијенту ресторана винарије можете уживати у специјалитетима домаће кухиње, уз чашу доброг вина.

Окружење и садржаји хотела омогућавају нам да се бавимо различитим врстама туризма: омладинским (школа у природи, екскурзије, спортске припреме), културно-историјским, породичним, излетничким, конгресним и винским туризмом.

Контакт:

Авенија Краља Петра Првог 44, Топола

034/ 6 811 430; 064/ 544 45 88

recepcija@hoteloplenac.com