54. Опленачка берба

НАСЛОВНА / Насловна страна / 54. Опленачка берба

У Тополи, 06. 07. и 08. октобра одржава се 54. по реду „Опленачка Берба“. Опленачку Бербу, Сабор изворног народног стваралаштва за три дана трајања посети преко 200.000 гостију, на чијим се програмима појави и учествује преко 2.000 учесника, са преко 400 излагача у категоријама пољопривредних производа, вина и ракија, домаће радиности и сувенира.

Овогодишњу Опленачку бербу отворила je подпредседница Владе РС и Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре  Зорана Михаиловић. У програму отварања учествовали су председник општине Топола Драган Живановић, председник Скупштине општине Топола и народни посланик Драган Јовановић и државни секретар Министарства трговине, туризма и телекомуникација Мирослав Кнежевић.

Други дан манифестације обележиће Сабор изворног народног стваралаштва програм изворних певачких, играчких група и инструменталиста. Све госте на манифестацији забављаће Џенан Лончаревич, на сцени подигнутој на платоу Хотела Опленац од 20:00 часова. Недељу, 8.октобар обележиће концерт Аце Лукаса.

За више информација о програму 54. Опленачке бербе посетите WEB презентацију www.oplenackaberba.com.