ВИНАРИJА АЛЕКСАНДРОВИЋ

НАСЛОВНА / ШТА РАДИТИ? / ВИНСКИ ТУРИЗАМ / ВИНАРИJА АЛЕКСАНДРОВИЋ

Винарија Александровић са својим винима водећа српска приватна винарија и за производњу сврхунских вина користи 75Ха сопствених винограда засађених висококвалитетним сортама грожђа.

Туристичка организација Србије (ТОС) доделила је награде ,,Туристички цвет“ најбољима и најзаслужнијима за подизање квалитета туристичких услуга, као и за допринос развоју, унапређењу и промоцији српског туризма.

Винарија Александровић је добитник престижне награде у туризму  ,,ТУРИСТИЧКИ ЦВЕТ“ за 2023. годину, и то у категорији  ,,Унапређење смештаја и иновације„.

 

Виногради се налазе на свега неколико километара од винарије, на три различите локације – Винча, Јежевац и Бокања, које се одликују различитим микроклиматским условима и типовима земљишта Грожђе и вина одржавају са великом пажњом, љубави и поштовањем.

Како би постигли потпуну и оптималну зрелост, на чокотима остаје само најбоље грожђе Са истом посвећеношћу стварају и негују вина , користећи најсавременију технологију и опрему. Корисћењем најсавременије технологије, праћењем светских трендова, научних сазнања и традиције генерација, Винарија Александровић је постала лидер међу произвођачима вина целог балканског региона и добитник великог броја медаља за квалитет на највећим светским такмичењима Како се развијао вински туризам указала се потреба за смештајним капацитетима.

Александровић вински туризам у својој богатој понуди поред дегустације свих вина из портфолија и плате са сиревима и пршутом, нуди и уживање  и у slow food сет  менију упаривања хране и вина који се састоји од 6 јела које прати одговарајуће вино из наше селецтион или премиум линије. Дегустациона сала располаже капацитетом 60 особа.

У винарији постоји могућност организације семинара, теам буилдинга, стручних предавања и пословних саветовања у простору који је опремљен са 60 семинар столица, пројектором и WI-FI конекцијом.

Смештајни капацитети Александровић ВТ обухватају у склопу винарије 10 соба, као и Александровић Гуест Хоусе, викендицу Јежевац која може да угости 4- 6 особа и викендице Метеризе са 4 апартмана.

Винарија Александровић
office@vinarijaaleksandrovic.rs
Office + 381 34 826 555

Посете , десгустације и смештај
Милан Марковић +381 62 237 240
Љиљана Павлићевић Антовић + 381 62  262 27
Маријa Миловановић +381 62 243 589