НАЈЛЕПША ДВОРИШТА ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ 2018

НАСЛОВНА / Насловна страна / НАЈЛЕПША ДВОРИШТА ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ 2018

Изабрана су најлепша дворишта у Централној Србији у категоријама: најлепше двориште, најлепше парк двориште, најлепше етно двориште и најлепши детаљ у 2018. години. Наши представници освојили су два друга места у оштрој конкуренцији.

Награде победницима уручене су 3. августа у прелепом амбијенту “Милића авлија“ у Никшићу, општина Баточина .

У категорији најлепше двориште, прво место је припало домаћинству ,,Милића Авлија” из Никшића, друго место припало је домаћинству Небојше Костића из Мирашевца, општина Рача, а треће место домаћинству Снежане Милутиновић из Течића, општина Рековац.

Награда за Најлепше парк двориште припало Лидији Лазић из Страгара, Крагујевац , друга награда припала је породици Кнежевић из Јунковца општина Тополе, треће место припада породици Ђиновић из Брзана код Баточине.

У категорији најлепше етно двориште победник је Етно село “Лужнице“, другопласирани су браћа Бабић из Клоке општина Топола, треће место припало је Драгици Гајић из Дулена.

За најлепши детаљ прво место припада Александру Ђоковићу из Раче, друго Богдану и Јанку Перовић из Петровца, а треће Слађани Јешић из Влакче.

Захваљујемо се колегама КТЦ Баточина и љубазним домаћинима на лепо проведеном дану.

Фотографије КТЦ Баточина

НАЈЛЕПША ДВОРИШТА ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ 2018

ЈОШ ЧЛАНАКА…


Реаговања „О награди, лансерима и литератури” аутор Драган Јовановић, председник Скупштине општине Топола и народни посланик – Политика 28.05.2019.
Ђурђевдански дани вина и грожђа на Опленцу
Радионица – Могућности и добре праксе територијалниог руралног развоја
41. Међународни сајам туризма у Београду, хала број 4
Спори туризам – Топола и Аранђеловац – Приче са душом
Филм о малим историјским градовима-Топола
Пројекат о малим историјским градовима-Топола, Фермо, Радовљица.
1 2 9