Одржан је девети Међународни сајам туризма и сеоског туризма у Крагујевцу

НАСЛОВНА / Насловна страна / Одржан је девети Међународни сајам туризма и сеоског туризма у Крагујевцу

На крагујевачком “Шумадија сајму” су од 24. до 26. новембра одржан је девети Међународни сајам туризма и сеоског туризма .
Туристичка организација Опленац је туристичку понуду наше општине представила на штанду централне Србије заједно са туристичким организацијама из Баточине, Лапова, Кнића, Рековца и Раче.

Представили смо сеоска туристичка домаћинства са територије општине Топола са њиховим промо материјалима , гастрономском и винском понудом :сеоско туристичко домаћинство Јовановић из Трнаве, Капетанови виногради из села Тополе, Мока из Овсишта, Здравковац из Јарменоваца И домаћинство Ђорђевић из Липовца, Удружењу жена Опленац , који су својим идејама И предметима сачуваним од давнина,допринели да наш наступ привуче велику пажњу посетилаца.

Опленачке делије из Тополе, мушка певачка група, својом песмом И наступом, унели су у амбијенту сеоског дворишта делић нашег краја. Заједничким радом И снагама Централна Србија је освојила друго место за најлепше опремљен станд И предстваљање у целини на 9. Међународном сајму туризма и сеоског туризма у Крагујевцу.

9. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ТУРИЗМА И СЕОСКОГ ТУРИЗМА У КРАГУЈЕВЦУ