Презентовање туристичких производа и потенцијала Србије француском туристичком тржишту

НАСЛОВНА / Насловна страна / Презентовање туристичких производа и потенцијала Србије француском туристичком тржишту

Конференција ,,Презентовање туристичких производа и потенцијала Србије француском туристичком тржишту”, успешно је одржана у Београду 20. априла 2018. године.

На конференцији су се поред домаћих агенција и организација, представили и гости из Француске, пре свих заменик директора редакције Фигаро магазина Жан Кристоф Бисон са темом ” Импресије француских заљубљеника у Србију”, и Алекси Труд, новинар и политиколог са темом ”Повезаност Француске и Србије еколошким туризмом”.

Конференцију је отворила помоћник министра туризма и телекомоникација Републике Србије, Вера Божић Трефалт, председник асоцијације ”Ја волим Француску”, Слађана Новаковић и  самостални саветник у Министарству туризма,  Данијела Вићентијевић – Културне руте Србије   ”Путовање кроз учење и уживање”

Кроз своје излагање гости из Француске су нам приближили потребе француских туриста, стављајући акценат, не на квалитет смештајних капацитета и стандард од 5 звездица већ на све оно што Србија кроз своје потенцијале и производе отвара према тржишту у смислу неговања традиције, културног наслеђа и гастрономије Србије.

Презентовање туристичких производа и потенцијала Србије француском туристичком тржишту

Екипа француске телевизије TV5MONDE обишла је Србију и снимила нову епизоду емисије Embarquement
Топола на Авали 02.06.2018
СТАРА ТОПОЛА – НОВИ ЦЕНТАР
“Домаће-природно” у Тополи
ЂУРЂЕВДАНСКИ ДАНИ НА ОПЛЕНЦУ
Презентовање туристичких производа и потенцијала Србије француском туристичком тржишту
Најава догађаја
Ђурђевдански дани вина и ракије у башти хотела ”Опленац”
1 2 6