ТОПОЛА ДЕО ПРОЈЕКТА ПРОМОЦИЈЕ ТУРИСТИЧКИХ ДЕСТИНАЦИЈА СРБИЈЕ ФРАНЦУСКОМ ТРЖИШТУ

НАСЛОВНА / Насловна страна / ТОПОЛА ДЕО ПРОЈЕКТА ПРОМОЦИЈЕ ТУРИСТИЧКИХ ДЕСТИНАЦИЈА СРБИЈЕ ФРАНЦУСКОМ ТРЖИШТУ

 

Промоција туристичких дестинација Србије: Београд, Топола са Опленцем, Аранђеловац и Златибор.

Област у којој се пројекат реализује: Промоција туристичких дестинација Србије.

Територија на којој се пројекат реализује: Београд, Топола и Аранђеловац и Златибор.

,,После три деценије све висе француских туриста у Србији” – најеминентнији француски туристицки медији у посети нашој земљи.

После успешно реализоване велике међународне конференције у Београду, 20. априла прошле године, на тему: ,,Презентовање туристичких производа и потенцијала Србије француском туристичком тржишту” којој је присуствовао значајан број утицајних француских тур-оператера и представника француских еминентних медија, Удружење ,,Ја волим Француску” и Туристичка организација ,,Опленац” Топола настављају са промоцијом Србије на трзишту Француске.

Уједно, то је био, након пуних 27 година, повратак француских тур-оператера Србији и њеној туристичкој понуди, проистеклој управо због великог интереса француских туриста ка нашој земљи, која се манифестује преко најпознатијих француских агенција специјализованих не само за индивидуалне туристичке понуде, већ и групна путовања.

Поновно успостављање снажне туристичке сарадње, према речима Слађане Новаковић, председнице Удружења “Ја волим Француску”, несумљиво утичу на свеукупно побољшање односа две земље, укључујући не само туристички и културни сегмент, већ и економске билатералне односе.

Слађана Новаковић је главни иницијатор обнове међународне туристичке сарадње између наше две земље.

По завршеној конференцији, Удружење “ Ја волим Француску” , на основу спроведених истраживања закључује да су преференције француских туриста у Србији – посета Београду и упознавање са културним и природним наслеђем, пре свега Тополе са Опленцем као и Аранђеловца и Златибора.

Тим поводом, а у складу са комплетном ревитализацијом туристичке сарадње, Удружење ,,Ја волим Француску “организује посету шест француских најеминентнијих туристичко-економских медија Србији.

Француски медијски представници бораве у нашој земљи од 22/09-25/09 2019, И приликом те посете упознаће се са знаменитостима и културном баштином.

Медији који долазе у Србију су:

Промоцијом Београда, Тополе, Аранђеловца и Златибора као најпожељнијих дестинација Србије француском туристичком тржишту, туристичку понуду Србије ћемо на најефикаснији начин (писањем о српским туристичким дестинацијама у најчитанијим штампаним медијима), промовисати на тржишту Француске.

Овај циљ је директно повезан са циљевима Стратегије развоја туризма Србије 2016-2025 који се односе на повећање броја долазака и ноћења страних туриста и повећање девизног прилива од туризма.

Пројекат се реализује уз подршку Министарства туризма Републике Србије .

ЈОШ ЧЛАНАКА…


ОТВОРЕНА 56. ОПЛЕНАЧКА БЕРБА
ОРГАНИЗОВАНЕ ГРУПЕ ПЕНЗИОНЕРА ИЗ АУСТРИЈЕ У ПОСЕТИ СРБИЈИ
Кухиња мога краја, седма сезона
ПРВИ ПУТ НА СЕЛУ предавање о дигиталном маркетингу: Уз песму петлова и сок од зове у Овсишту крај Тополе
XV Међународно оцењивање вина и ракија
ТОПОЛА ДЕО ПРОЈЕКТА ПРОМОЦИЈЕ ТУРИСТИЧКИХ ДЕСТИНАЦИЈА СРБИЈЕ ФРАНЦУСКОМ ТРЖИШТУ
Програм 56.Опленачке бербе 2019
1 2 11